محل تبلیغات شما

آشنایی با سیستم های کنترل تردد :

هنگام بررسی سیستم های کنترل تردد نیاز است که قبل از تصمیم گیری برای انتخاب، برخی از پارامترهای مهم در این زمینه در نظر گرفته شود. بسیاری از افراد فقط معیار هزینه را مد نظر قرار می‌دهند اما در کنار هزینه باید پارامترهای همچون نوع امنیت مورد نیاز و افراد استفاده کننده سیستم های کنترل تردد را مد نظر قرار داد.

سیستم های کنترل تردد، در انواع مختلفی عرضه شده‌اند که از نظر پیچیدگی و سهولت استفاده از یکدیگر متمایز می‌شوند. برخی از سیستم های کنترل تردد از راهکارهای ساده‌ای همچون صفحه ‌کلید ورودی استفاده می‌کنند که کاربران رمز ورود را وارد میکنند و  برخی دیگر امکانات بیشتری همچون بیومتریک دارند.

برای انتخاب سیستم های کنترل تردد متناسب با نیاز امنیتی شما اندازه محیط فاکتور مهم و اساسی به شمار می‌آید. علاوه بر این در بسیاری از دفاتر تجاری و سازمان‌ها، مکان‌های بسیاری با سطح دسترسی متفاوت تعریف می‌گردند که برای طراحی بهینه سیستم های کنترل تردد باید این موقعیت‌ها و مکان‌ها شناسایی شده و در طراحی مد نظر قرار گیرد.

طراحی نقشه و پلان اولیه در یک فلوچارت و دیاگرام به شما کمک می‌نماید که سیستم های کنترل تردد خود را بهینه‌تر طراحی نمایید، به طور مثال تعریف مناطق و سطح دسترسی آن در یک دیاگرام حساسیت مکان‌های مختلف را برای شما آشکار می‌نماید و در دیاگرام دیگر می توانید سطح دسترسی افراد به مکان‌ها را نمایش دهید، این دو دیاگرام به شما در طراحی کمک شایانی خواهد نمود. خروجی این طراحی مناطقی را برای شما مشخص می‌نماید که حساسیت بالایی دارند و شما باید برای این مناطق از روش‌های پیچیده‌تر استفاده نمایید تا سطح امنیت را در این مناطق ارتقا دهید.

سیستم کنترل تردد به معنای مدیریت و کنترل تردد یا دستیابی به یک منبع و گرفتن سرویس از آن می باشد. همچنین این سیستم وظیفه اعلام خطر را نیز برعهده دارد. اعطا یا سلب مجوز دسترسی به منبع سرویس، شامل قفل و یا باز کردن درب ها و دنبال کردن مسیر ورود و خروج اشخاص می باشد که می تواند داخل یک ساختمان، یک محدوده یا طبقه خاصی از آن یا حتی تعدادی از ساختمان های وابسته به یک منطقه باشد.

سیستم های کنترل تردد که در مناطق حساسی همچون دیتا سنترها، گاو صندوق‌ها، مکان‌های آرشیو اسناد محرمانه، نصب می‌گردند باید ورود و خروج افراد غیر مجاز را محدود نمایند. این محدودیت سبب می‌شود که شما مطمئن شوید اطلاعات و اسناد به دست افراد غیر مجاز نمی‌رسد.

تعریف سطوح دسترسی به مناطق مختلف برای هر فرد در پایگاه داده سامانه کنترل تردد تعریف می‌گردد. تعریف سطح دسترسی توسط برای هر فرد توسط  افراد ذیصلاح، مدیران و یا پرسنل مسئول  در سامانه تعریف می‌شود.

هرچقدر سطح دسترسی به پایگاه داده کنترل تردد محدودتر باشد، ثبات امنیت بیشتری فراهم می‌شود، از آنجاکه پایگاه داه با سامانه کنترل تردد ادغام شده است،دسترسی به این پایگاه باید بسیار محدود شده و فقط چند نفر مجوز تعریف را داشته باشند.

حتما بخوانید: دوربین های مداربسته نظارتی پارکینگ

کارت های کنترل تردد :

کارت‌ها به دو صورت کارت‌های تماسی و غیر تماسی عرضه می شوند. برخی از کارت ها برای شناسایی نیاز است که با قرائتگر ارتباط فیزیکی برقرار نمایند. کارت‌های تماسی مانند کشیدن کارت اعتباری هستند که باید قرائتگر با لمس آن اطلاعات را به دست آورد. اما کارت‌های غیر تماسی از طریق امواج الکترومغناطیس و کوپل القایی داده خود را به قرائتگر منتقل می‌کنند.

با استفاده از یک پایگاه داده متمرکز می‌توان قرائتگرها را مدیریت نمود و هر منطقه با قرائتگر تعبیه شده اجازه دسترسی افراد را صادر خواهد کرد. به طور معمول روی کارت‌های سیستم های کنترل تردد تصویر کارمند را درج می نمایند تا بتوان به اهداف دیگر حفاظتی دست یافت. پرسنل حراست با تطبیق چهره فرد و کارت ایشان سبب ارتقای امنیت خواهند شد.

در محیط‌های اداری کوچک و یا منازل مسی سیستم های کنترل تردد ماشین حسابی کفایت می‌کند تا افراد با وارد کردن رمز مجوز تردد را کسب نمایند. این راهکار برای مشاغلی که تعداد کارمندان محدودی دارند کارا خواهد بود.

برای حفظ امنیت یک سری پروتکل‌ها در سیستم های کنترل تردد ماشین حسابی تعریف شده است، به طور مثال با خروج یک کارمند از مجموعه نیاز است که رمز عبور تغییر کند. سیستم های کنترل تردد ماشین حسابی برای منازل نیز مفید خواهد بود.

جهت مشاهده سایر مقالات  می توانید ما را در آدرس سایت www.rdsiran.com دنبال نمایید.

آموزش تنظیم دوربین های wifi

چه دوربینی برای پروژه ساختمانی مناسبه ؟

نحوه انتخاب سوئیچ cctv مناسب

تردد ,کنترل ,های ,سیستم ,یک ,دسترسی ,کنترل تردد ,های کنترل ,سیستم های ,سطح دسترسی ,برخی از ,تردد ماشین حسابی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویکی راه